Piler

Om trebuer

Trebuen er en av de mest revolusjonerende oppfinnelser i menneskehetens historie. Kanskje bue og pil ligger på en flott annenplass etter ilden?! Buer og piler i tre har en historie som går minst 30.000 år tilbake i tid. Fram til for ca. 500 år siden var buen menneskets viktigste våpen, til jakt og krig.

Buene som bygges her, bygges med andre ord på lange tradisjoner. Buene bygges kun i tre og andre naturmaterialer. Treet tiltaler sansene på en annen måte enn ett stykke glassfiber.

Bestiller du en bue her, eller går du ett kurs, kan du være sikker på at du får ekte vare med hjem. Treet til buene har den høyeste kvalitet, og kommer utelukkende fra norsk skog. Kun norsk tre, er ett bevisst valg ut fra miljøhensyn.

Garanti

Kjøper du en bue hos Trebuen er du sikret god kvalitet. Er du på noen måte misfornøyd med buen du har kjøpt, eller går buen i stykker, vil vi erstatte buen med en som er tilfredsstillende. Garantien forutsetter at buen er brukt korrekt, så vennligst les nøye igjennom hva som står om stell og bruk av langbue under "Bueskyting".

Film

Filmsnutt om bueskyting og Norsk Langbuelag her: Se her.

Ny bue?

Tips om innskyting, stell og vedlikehold finner du her: Les mer.

.